Beställningar

Nu få ni en chans till att beställa våra superfina t-shirts till ett reducerat pris. Beställningarna tas antingen emot här eller på vår e-mailadress foppakuppen@hotmail.com

Så här ser t-shirten ut:
Foppa når överjävliga höjder!

Under helgen som var lyckades Foppa klämma in en visit till huvudstaden i sitt fullsmockade schema. Väl där besökte han tivolit Gröna Lund och kunde inte bärga sig från att åka Fritt fall. Dessvärre vågade han inte åka den nya Insane. Det får bli någon annan gång :-)
Foppa åker Fritt fall!

/Mr. X, E-type & Fru rosa


Umeås statyer

Som sagt så har foppakuppen försökt breda ut sig över hela Umeå och självklart så förtjänar stans statyer lite utsmyckning. En snabbvisit i stan var vad som behövdes för att få både standing man och statyn över Umeås grundare foppade.


Standing foppa.


Foppa - Umeås grundare.

/Mr. X, E-Type och fru rosa

Foppa når oväntade höjder...

Foppa har nåt oväntade höjder då han nu även finns uppe på taket på parkeringshuset "parketten" i Umeå. Vi (Mr. X, E-Type och Fru rosa) letade oss upp på den översta våningen och kröp igenom ett litet hål i järnstaketet som dom har satt upp för att förhindra att folk ska ta sig ut på taket. Sedan kom finalen när Fru rosa fick ta sig mot takkanten för att få fast foppa så att han skulle va synlig nerifrån. Det vart ett lyckat tillslag och nu sitter foppa där!


Foppa har hittat ett tak där han nu hänger och njuter av utsikten.

/Mr. X, E-Type och Fru rosa

Foppa går på bio...

Ikväll gick foppa på bio och såg Änglar & Demoner. Men foppa tyckte inte det var så roligt för det var ingen annan än han i biosalongen. Men han njöt ändå av en härlig filmkväll.


Foppa drar på bio


Foppad biosalong!

/Mr. X, E-type och Fru rosa

Björklövens nyförvärv...

Nu har björklöven meddelat att man har valt att plocka in den skadedrabbade stjärnan foppa i nästa säsongs trupp. Det är foppa som ska leda björklöven till elitserien men foppa har inte bara ett tufft jobb framför sig han har även ett något tufft utseende att brottas med.


Foppa har tackat ja till spel i löven...

/ Mr. X

Top 10

Foppakuppen kan nu stolt tala om att foppakuppen ligger på 10e plats på listan över de mest besökta privata bloggarna i Umeå på bloggportalen.se. Detta är en milstolpe i vår karriär men vi ska så klart försöka nå ännu längre.

http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1&region=umea/Fopp 1, Fopp 2 och Fopp 3

Umeå - Foppornas stad

Idag så gick vi på en foppningsrunda i Umeå. Ni som går nere vid älven lär märka att björkarna har fått en något udda utsmyckning, nämligen foppor. Det var typ en lång allé av björkar och alla fick varsin foppa. Ganska chill att sätta upp foppor på stan med tanke på att man inte har en massa flåsande lärare i nacken. Men i framtiden har vi tänkt oss att utsmycka Umeås landmärken med lite foppor med vi får se hur det blir.


Vart du än går så ser du en foppa...


En foppa på varje björk. Inte dåligt.

/The foppers

Foppa är redo att sättas upp

Här är en skannad version av foppa som ni kan använda och sätta upp vart ni än vill. Glöm inte att ta kort på era dåd och skicka in till oss på foppakuppen@hotmail.com.


Spara den och börja kopiera...


/ Mr. X

Dagens dåd - Personalrummet


Personalrummet är foppat!
I dag så gick vi på begäran till attack mot personalrummet. 39 foppor i hörnan där det står en papperstugg. Det var svårt att utföra dådet för det var flera lärare som gick förbi hela tiden men med mina och E-types vakande blickar och Fru rosas snabbhet så fick vi upp dom utan att bli upptäckta. Det höll på att gå riktigt galet en gång då det kom en lärare mot oss men lyckligtvis svängde han av för att gå in på en toalett men han fick iallafall upp pulsen på oss. Vi vill också tacka Fancy och Timbaland som kopierade ut dagens foppor åt oss!


Kul för lärarna när dom får den här överraskningen...

/E-type, Fru rosa och Mr. X

Konstnären - svara!

Hej, vi vill att du som ritat bilden svarar på det här och säger vad du tycker om det vi håller på med. Eftersom att en person har sagt till oss att du inte uppskattar det här och tycker det är stötande. Vi uppskattar din bild jättemycket och du ska ha hur mycket cred som helst.

Snälla svara!!

Foppa på lekbiten

Idag så var foppa på lekbiten och handlade leksaker. Det vart bland annat lite lego och lite pyssel som inhandlades.


Foppa drar på lekbiten


Foppa kollar in legot


Foppa köper pyssel


Foppa köper byggsatser


Foppa lämnade spår efter sig

/Mr. X, Fru rosa och E-type

Kom med förslag

Vi vill gärna att ni kommer med förslag på vart vi ska sätta upp foppor nånstans. Skulle vara till står nytta men just nu har vi saker planerade på vad vi ska göra men som sagt är det bra att ha saker i framtiden som vi kan göra. Så kommentera fritt.

/ Fru rosa


Vi planerar att expandera...

Tjo, så här på helgen så ligger foppakuppen lågt men nu under den kommande veckan har vi mycket planerat. Vi hoppas kunna få upp lite bilder på andra skolor och möjligtvis på stan, vi är väldigt taggade på att beställa foppa t-shirts som vi sedan kommer att lägga upp bilder på och vi förväntas även få in en artikel om "foppadasset" i VK ung som har kontaktat oss angående uppgifter om foppadasset. Så vi får se om det blir en liten artikel i VK här framöver för det skulle verkligen vara skitkul.


Bild tagen inifrån foppadasset.


Vy från toalettstolen på foppadasset.

/The fopps

Foppa med foppa


Foppa har gått in och sponsrat foppakuppen med detta foto.
En riktigt klassisk bild i äkta foppakuppanda.

/Mr. X

Meddelande angående spridning av foppa

Som vi har skrivit förut här på bloggen så får ni gärna kopiera ut foppa (han finns här på bloggen lite längre ner) och sätta upp honom på era egna skolor. Eller inte bara gärna vi skulle uppskatta om ni kunde sprida foppakuppen vidare till andra skolor. Enda kravet är att ni, på foppabilderna, länkar till den här bloggen (www.foppakuppen.blogg.se). Ni får gärna skicka in bilder på era dåd på våran email också (foppakuppen@hotmail.com) så kommer vi förmodligen att publicera de här på bloggen.

Vi vill även tacka för alla sköna kommentarer som ni har lämnat och vi är glada att ni uppskattar foppakuppen...

/Mr. X, E-type och Fru rosa

Dagens dåd....

Idag har jag, E-type och Fru rosa foppat runt som vanligt. I dagens foppning ingick bland annat en hämndaktion mot elevrådet plus lite annat smått och gott.


Vi satte fast en foppa där igår men idag så var en person där och rev ner
den och satte upp sin egen lapp. Vi hämnades med att sätta upp 9st foppor!


Vi har slagit nytt kafeteriarekord med ungefär 17 foppor (några utanför bild).
Dock så togs de bort under dagens gång.


Foppa har hittat ett hål i taket där han har krypit in.

/Mr. X, E-type och Fru rosa

Äntligen!

Nu har vi äntligen lyckats få fast en foppa på Paula Lindhs dörr. Det har varit svårt att få dit en foppa och även nu var en massa personal närvarande när vi satte upp den men vi skulle ändå inte få nåt bättre tillfälle så vi slog till på direkten.

pål
Foppa hälsar på Paula.

rening
Klockren bild som blivit våran egen headerbild.

/Mr. X och Fru rosa

Foppa drar upp stämningen på idrotten

Foppa har varit och idrottat hårt idag och här är bilderna som togs vid idrottandet.

boll
Foppa spelar fotboll.

boll2
Foppa provar att dunka.

foppfopp
Foppa har makalös målvaktsstatistik.


Foppa spelar pingis.


Foppa klättrar klättervägg.


Foppa duschar efter idrotten.


/Mr. X och Fru rosa

Toan är använd!

Jag, E-type, kan med glädje meddela att "foppadasset" är använt. Jag var på väg till dasset för att inspektera när jag såg att lyset var tänt och dörren låst. Jag väntade ett tag och en person kom ut från dasset. Undrar om det var trevligt med 116 foppor närvarande?
/ E-type


Vi söker konstnären....

Nu söker vi, Mr.x, Fru rosa och E-type, den geniala konstnären bakom foppabilden. Vi vill gärna få kontakt med den personen och tacka honom för hans snilleblixt. Vi har vissa aningar om vem det är men vi vill gärna ha kontakt med honom här på bloggen eller på våran mail.

Legenden
Är du konstnären? Ta kontakt med oss nu!

/Förövarna bakom foppakuppen

Vågar du gå på skolans toaletter?

De senaste dagarna har foppabilderna tagit över dragonskolan totalt. Även på vissa toaletter har det suttit en och annan foppa. Men dagens dåd klår alla tidigare med hästlängder. En toalett på Draggen har nämligen blivit utsatt för inte mindre än 116 foppor och det krävdes ungefär en hel tejprulle och en hel rad häftstift för att få jobbet gjort. Nytt fopparekord alltså! Kan även lägga till att vi är uppe i 260 st upsatta foppabilder totalt.

Dådet gick till så att jag (Mr. X) och Fru rosa tog 50 st foppabilder och drog till toan och började sätta upp dom. Sedan gick jag och E-type ner och skaffade 100 stycken till. Dock så fick vi bara upp 116/150 st.

Foppad toa!


Känn dig iaktagen!


Härligt att gå på dass med de här grabbarna!
Och sist men inte minst så har foppa gått med i MUF!

/Mr. X

Är det inte foppa?

Nu har nämligen en viss Hardy ansett att foppabilden i själva verket föreställer Cornelius Vreeswijk. Men vi står fortfarande fast vid att det är Foppa men alla får ha sina egna åsikter.

vreesarn
Är det Cornelius Vreeswijk som bilder föreställer?

/ Mr.X och Fru rosa

Vi har blivit uppmärksammadeSnart kanske vi hamnar i Aftonbladet och Efterlyst på tv3, det är bara att hoppas.

/ Fru rosa

Mr. X och Fru rosa utsätter Dragonskolan för nya dåd

Det var inte mycket foppande idag men dock så lyckades vi få upp 30 st exemplar så nu är vi uppe i cirka 150 upsatta foppabilder. Det var jag och Fru rosa som drog en runda och satte upp bilderna i bland annat biblioteket och på övervåningen.

läsning på g
Foppa i bibblan.


.
Foppa åker hiss.


Foppa i personalrummet.


Foppor i trapphuset.

/Mr. X

Vi tar emot era egna bilder.

Om ni har satt upp egna foppabilder på något roligt ställe så kan ni skicka dom till foppakuppen@hotmail.com. Skriv gärna ett namn av något slag så vi kan ge er credits. Vi lägger upp era bilder på bloggen.

/ Mr. X och Fru rosa

T-Shirt på begäran

Nu finns den tillgänglig. Den efterlängtade foppatröjan.  De finns att beställa i alla storlekar, det är bara att säga till...


   

dsad
Kommentera fritt

/Mr. X, E-type och Fru rosa

Fru rosa berättar om dådet med egna ord

15 foppor

Medans Mr. X och Etype satt och gjorde bloggen, fick jag en snilleblixt att jag måste sätta upp bilderna på ett ställe där alla kommer att se dem. Det var då jag kom på att Cafeterian är det bästa stället att sätta upp bilderna på. Problemet var dock att det gick folk förbi hela tiden. Så jag fick vara listig för att denna snilleblixt kunde bli verklighet. Det tog ett tag och pulsen var uppe i 180 och jag höll nästan på att bli påkommen, men vilken adrenalinkick man fick utav det. När jag var klar var det bara att hämta Mr. X och Etype, som tog kort på mitt underbara mästerverk. Mitt mål är att kunna sätta fast en bild på Paula Linds rygg då skulle man få en rejäl adrenalinkick.
/ Fru rosa

Fru rosas djärva kupp


När personalen på Draggen som minst anade det så slog Fru rosa till. I ett djärvt tillslag fick Fru rosa upp ungefär 30 st Foppabilder snabbt som blixten. Varav 15 st i cafeterian.

15 foppor
Nu blir det ännu roligare att köpa fika i cafeterian.
3
En foppa, Två foppor, Flera foppor...

/Mr.X

Fräshing!

Legenden
Här är han. Den fantastiska bilden på Foppa som tagit Dragonskolan med storm. Vi har nu satt upp cirka 120 ex av denna bild på Draggen så hittar du ingen så är du ingen bra letare....


likt
Är det inte likt så säg?

/Mr.X

70 ex.

Vi är uppe i ca. 70 exemplar men det kommer mer...
Vissa har tagits ned men vi kontrar med fler.
/ E-type

Bild på Fopplund

Här är foppa i egen hög person. Vi kommer inom kort lägga ut en bild på orginalbilden.

Foppa i egen hög person.

Välkommen till foppas nya blogg!

Har du märkt det? Har du märkt bilderna som stormar runt på Dragonskolan Umeå?

Det är foppakuppen 2009 som pågår.

Det är inte bara foppabilder som stormar runt utan det är dessutom egendomliga foppabilder.
Det började i fredags 8/5-09 och nu är den igång på allvar!
Vi hoppas ni uppskattar kuppen och ni är välkomna att själv sätta upp foppabilder. Tips: Bilderna hänger runt om i skolan. Det är bara att ta ner, kopiera och börja sprida
/ Mr. X, E-type och Fru rosa.

RSS 2.0