Mission Compleched! Fru rosa slår till igen!

Foppakuppen har slagit till igen, den här gången mot fysiklärarna själva. Med hjälp av fru rosas järnvilja och dagens teknik slog vi till mot en av Dragonskolans fysikförråd dit endast några få lärare har tillgång. Men tack vare diverse mutor kom vi in i rummet och foppade det till en annan dimension, foppadimensionen.

/ Mr.x, Fru rosa, E-type och den nyrekryterade Svarta Luvan.

Plats 44.

Redan efter mindre än 3 dagar sedan vår comeback ligger vi på plats 44 över mest besökta bloggar i Umeå. TACK!


En liten uppdatering

Här kommer en liten uppdatering! Imorgon kommer det förhoppningsvis komma något stort igen. Det vi ska göra imorgon är väldigt farligt och spännande. Där vi ska foppa kommer endast några enstaka utvalda lärare in, vi kan inte avslöja vart vi ska foppa utan ni får helt enkelt vänta och se imorgon. Här kommer i alla fall det som hände idag.


Visst är det trevligare att slänga skräp nu? Nu tror vi att Dragonskolan lättare kan sträva efter att vara en miljöskola tack vare "foppakuppen"

/ Fru Rosa

Magiskt lakan

Foppakuppen överträffar sig själva! När NS08CF oskyldigt skrev sina namn på sitt lakan såg vi chansen och foppade den stort!.Detta kan ni beskåda utanför C2 korridoren. Invänta fler stordåd under de närmaste veckorna!
/ Mr. X och Fru Rosa

  


Tack!

Vi har bara varit tillbaka i några timmar och vi har redan över 100 unika besökare på vår blogg!

Imorgon dammar vi av foppabilderna och gör en räd mot Dragonskolan så håll ögonen öppna efter foppor de närmaste dagarna.Ska vi toppa vårt största dåd hitills i comebacken? Det återstår att se...
Ska vi toppa vårt största dåd hitills, foppadasset? Det återstår att se!


TACK!

/Mr.X

Back in BUSINESS

Hej kära bloggläsare! Efter nästan två års uppehåll är vi nu back on track för sista gången. Vi förstår att vi har gjort er upprörda men vi har nu något stort pågång. Vi tycker att ni ska följa denna blogg de sista veckorna nu innan studenten, för vi lovar er ni kommer inte att bli besvikna!

En liten sneek peek kommer här...

Av Mr X och Fru Rosa

RSS 2.0